duminică, 23 mai 2021

 Piaţa de transfer a jucătorilor



    Piaţa de transferuri a jucătorilor este o parte foarte importantă a acestui joc. În cadrul acestei pieţe de transfer poţi să vinzi anumiţi jucători din echipa ta, sau poţi să cumperi anumiţi jucători care se află în acel moment pe piaţă, pentru a-ţi completa lotul de jucători.

    Fiecare manager care doreşte să-şi vândă un anumit jucător din echipa proprie, poate să-l  înregistreze pe piaţa de transfer. Jucătorii sunt cumpăraţi prin licitaţie, fiecare manager care doreşte să achiziţioneze respectivul jucător va participa la licitaţie.



    Astfel că dacă nu eşti mulţumit de lotul de jucători pe care-l ai, poţi să-l completezi după preferinţe, prin vânzarea sau cumpărarea jucătorilor prin intermediul pieţei de tranfer.

    Accesezi meniul "Pieţe" apoi sub-meniul "Transferuri Jucători" şi astfel ai intrat pe piaţa de transferuri. În cadrul acestei pieţe se vând jucătorii înregistraţi de alţi manageri. Moneda cu care se liciteză (cumpără) aceşti jucători este (Gold), goldul fiind o monedă virtuală care se tranzacţionează în cadrul acestei platforme.

  Jucătorul se află o anumită perioadă pe piaţa de transferuri, în funcţie de câte zile (2, 4, 7 zile) a setat vănzătorul său, astfel că ceilalţi manageri care doresc să-l achiziţioneze, vor trebui să liciteze până când perioada acestuia nu va expira, astfel că managerul care a acordat cel mai mare preţ (ultima licitaţie), va achiziţiona jucătorul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu